2009-01-03

SSK - BIF 1-2

Två poäng borta mot sockerbagarna ... det kändes som ett bra resultat. Tycker det kändes som att Brynäs hade koll på tillställningen, även om SSK sköt mest ... Limpan var dock stabil i målet igen ... känns som att försvaret och Limpan har börjat "hitta" varann på ett riktigt bra sätt nu.

Widing pigg som på fornstora dar ... tredje målet i tredje raka matchen ... andra matchen med ett skott som är HÅRT. Spelet i PP var bra ... men ineffektivt ... det sköts skymdes och viftades på returerna, Bjurling bra med där. Spelet i box play ... det är underbart att skåda ... Granström, Dackell och Molin är kungar i den spelformen.

Tvärvigg, var bra i dag ... kanske kan den kedjan komma i gång på nytt nu ... när julmat och kanadensisk julkalkon sjunkit undan ... äter de kalkon i Kanada.

Jonsson får näta i sudden, det är bra och viktigt för honom.
Nu får vi se till att fortsätta denna sviten i nästa omgång.

Om 1.5h är det dags för nästa Brynäsare att dominera, Markan och Anton skall se till att småkronorna ... är inte 1 och femti ett bättre namn, en krona är ju alltid en krona, och mig veterligen har de bara en storlek ... kanske borde dock det äldre landslaget devalveras först med tanke på deras facit så här långt i år ... får spela JVM final (kändes som en konstig mening).

Etiketter: , , , ,