2009-01-05

Inför hockey night

Två matcher på samma kväll ... kanske tre om jag får se bronsmatchen för regeringen.

Till att börja med skall kaffelaget från Karlstad malas ner av våra kaffekvarnar, tror att det kan gå vägen krävs dock att man spelar på det sätt som man spelade mot Tälje ... fast bättre. FBK lär ha en något högre kvalitet på sina forwards än SSK. Lindbäck måste spela på topp, få bra hjälp av sina utespelare, Widing måste fortsätta att skjuta på det sätt som han gjort sista tiden.

Ser hos Keb att vissa av fansen börjar tröttna på Tvärvigg ... då var hans smekmånad över där, noterar dock att Dysterkvist från Sthlm inte sågat honom, ännu. Säger som en som försökte försvara honom, "Skjut mer så gör Tvärvigg mer mål" ... varför inte säga så här ... "Skjut mer så gör Brynäs mer mål, antingen går pucken in ... eller så bankar Tvärvigg eller någon annan in returen". Näe jag håller fast vid att Tvärvigg är nyttig, skapar utrymme och bökar, gör skitjobbet.

Oroligt dock att Jonsson är febersjuk ... kanske dock endast vill garantera att han är hemma i tid till Markströms show. Vilken show det kan bli ... 20000 galna kanadicker + 5 på isen mot Markström, men han har psyket ... kan kanadicker bli mer fanatiska än Leksingar i en kvalserie ... mer fanatiska än 12000 inte alltid så hockeykunniga indianer i en vanlig ES-match. Nåja Markström håller för trycket. Jag tror att det kan bli en kul natt.

Med stort hopp om två segrar i afton

Etiketter: , , , , ,