2009-09-02

Nordquist till Brynäs !?

Ryktesmaskinen är igång ... Nordquist från VF till Brynäs, bra eller dåligt ? Samma människor som säger att det är synd om Fabricius och Nordqvist för att de petas tre veckor innan säsongsstart kommer tycka synd om den som måste petas för att ge plats åt Nordqvist.

Visst vi behöver en bra center ... men skicka inte bort ngn junior, d.v.s Silfver, Rödin eller Sandin ej heller Thegel. Vem skall få ge sig i väg ?

Jag vet inte om det är optimalt att plocka in Nordqvist just nu ... skadad, kanske tillbaka i oktober, stämningen bland de övriga ... jag får kanske gå när/om Nordquist blir hel. Inte optimalt i ett omklädningsrum där stämningen svetsats samman under försäsongen. Jag är benägen att sticka ut hakan ... låt bli att värva honom.

Etiketter: , ,

2 Comments:

Anonymous Tomas said...

Tanken är att få han på långtidskontrakt, möjligen som ersättare för Dixon som kanske försvinner nästa säsong. O rent ekonomiskt går det nog göra en bättre deal på honom nu än på en hel center av samma klass nästa silly season.

8:42 em  
Anonymous Calle said...

Du har rätt och i dagsläget med honom skadad behöver ju ingen gå på studs, kanske kan gynna konkurrensen om de får strida och visa att de förtjänar sin centerplats. Jag håller dock fast vid att man inte skall kicka någon junior, de är framtidens byggstenar.

9:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home