2009-09-24

Orolig själ

Då är det dags, dagen D har kommit, vi väntar på timmen T, nedsläppet N och målet M. Nu börjar det, Brynäs åker till Timrå, jag åker till Frankrike ... och missar därmed premiären taskig tajming, men så blir det när chefen inte är lika fanatiskt sportintresserad.

Vad tror vi om matchen, Andersén är skadad kan kanske inte deltaga, i övrigt verkar det som att laget är komplett. Jag hoppas att Brynäs kan ta poäng ... nu börjar ångesten komma över en ... nu kommer man att leva med ångest, oro och glädje i 55 omgångar. Jag är en orolig själ och en orolig själ borde inte hålla på Brynäs.

Nu startar den tid på året då humöret pendlar mellan Himalayahöga toppar och Marianergraven djupa dalar, nu börjar tiden då man får stå upp för sin kaxighet under silly season och försäsong. Varje match gnager oron i magen ... kommer de att vinna.

Nu gaskar vi upp oss, nu får det vara slut på självömkan, i år är det Brynäs år ... igen. Nu skall Markan visa att han är bäst, att Ero kan gör mål även i serien, att Kahnberg har funnit sig själv tillrätta, att Rödin har lika mycket fart i kroppen nu som under försäsongen, att alla andra i laget som inte är omnämnda vill att vi supportrar skall få jubla i April.

Första målet för Brynäs i år gör förresten Rödin kan jag tala om för er som inte visste det.

Etiketter: ,