2009-01-21

Värvningshysteri

Det hinner knappt presenteras någon övergiven, utsparkad eller hemvändande ishockeyspelare förrän det börjar strömma in tips, önskemål, krav, på diverse forum, från fansen att just denna spelare skall värvas av just detta skäl.

Vad beror detta på ? Missnöje med dagens trupp, kanske. Måna om Brynäs bästa, troligtvis.
Jag tycker dock att man skall behålla den trupp man har ... om inte ... NC, Sundlöv etc verkligen hittar ett guldkorn, en spelare / spelartyp som verkligen skulle tillföra något speciellt till truppen.

Vill man förstärka truppen tycker jag att man i första hand skall kolla i de egna juniorleden, där vimlar det av lovande, och förhoppningsvis hungriga ungtuppar som är beredda att offra både ena handen och båda hörntänderna för att visa att de skall ha ett A-lags kontrakt med sig hem inför nästa säsong.

Den enda position där man inte skriker efter förstärkningar numera är på målvaktssidan ... som tur är, numera verkar fansen ha accepterat att både Markan och Limpan är stabila och mycket kompetenta elitseriemålvakter.

Detta inlägg blev längre än vad som var tänkt, därför tar vi inte något om morgondagens ödesmatch nu, det inlägget får komma i morgon.

Etiketter: