2009-01-10

BIF - SAIK 5-4

Vinst i en svängig match med bra tempo ... det kändes som om att Brynäs hade ganska bra koll på tillställningen ... men SAIK kom igen med några skott utifrån, varav det kändes som att Lindbäck borde tagit åtminstone nåt av dem.

Den nykomponerade förstakedjan var riktigt effektiv ... fyra mål, två från Granström, två från Lauritzen, sedan fick Widing göra ett till i kväll, han har fått i gång skyttet riktigt bra nu.

PP-spelet var bättre än på länge i dag ... man lyckades etablera spelet och sköt riktigt mycket. I dag sköts det dessutom riktigt mycket från Brynäs sida, och se då fick vi in fem puckar. Det var nästan skolexempel från Brynäs sida, skott på mål och mycket trafik framför kassen.

Det säkra försvarsspelet plockades fram när det som bäst behövdes, vid ställningen 5-4.
Vilka skall vi framhålla? Granström gör ett jättejobb, Widing var het, Molin snurrade bra men sköt aldrig ... därför gick också deras kedja av isen poänglösa.

Skall någon dissas? Det skulle vara Dackell i sådana fall, på grund av att han tog två solklara hakningsutvisningar varav den sista i det prekära slutskedet. Nåja 5-4 och två raka treor är bra, speciellt med tanke på att både Timrå och Modo tog treor under strecket.

Etiketter: , , , ,